Medlem

Smakateljéns medlemsklubb – för dig som är nyfiken på nya smaker!

Bli medlem i Smakateljén!

Vi på Smakateljéns anser att det finns ständigt nya smaker att upptäcka och vi och våra medlemmar vill alltid dela med oss av våra erfarenheter. Våra dryckesprovningar i kombination med mat är hjärtat i verksamheten på Smakateljén. Varje vecka erbjuder vi olika provningsaktiviteter varav vissa är öppna endast för våra medlemmar, emedan andra kan bokas av allmänheten enskilt eller av grupper, direkt i vår butik.

Som medlem får du 25% rabatt på alla öppna provningar. Medlemmar har förtur och ibland till och med exklusiv inbjudan till våra specialevenemang; såsom besök från en producent, destillatör eller vinmakare. Våra Winemakers Dinners med representation från de som med själ och hjärta och från grunden framställer vinerna – är oerhört uppskattade och välbesökta. Du har även förtur till våra medlemsresor och andra inbjudningar. Dessutom gäller medlemsförmåner vid hyra av lokalen – när du vill abonnera Smakateljén för dag- eller kvällskonferens; en kväll för ett privat sällskap eller företagsevenemang; en bokrelease, smygläsning av en kommande utgåva eller annan lansering.

Måndagsklubben

Måndagar är vår medlemskväll! Med undantag av julveckorna och annandagar, samt mellan midsommar och skolstart ses vi nere i vår lounge varje måndag för de medlemmar som vill komma förbi, för en informell provning och lite tilltugg. Varje vecka har vi olika teman och provningsledare. Vi öppnar 18.00, provningen börjar vid 18.30 och tar 45 minuter till en timme. Vi bjuder på en enklare buffé med lite bröd, ostar och chark och baren är öppen till ca 21.00.

Vi har många medlemmar som kommer regelbundet till Måndagsklubben. Vi utlovar alltid varm stämning, trevliga människor att prata med och såklart något gott att äta och dricka  – helt enkelt stora möjligheter till nya möten!

Måndagsklubbskvällen

Måndagsklubbskvällen kostar endast 150 kr per medlem. Medlemmar kan även ta med sig gäster – de betalar då 200 kr per person. Föranmälan krävs, per telefon, e-mail eller SMS före 12.00 fredagen innan.
Maximalt antal deltagare på Måndagsklubben är 25 personer – tänk på att anmäla dig i god tid. Vi förbehåller oss rätten att ställa in en Måndagsklubb för omständigheter utanför vår kontroll eller vid för lågt deltagarantal.

Medlemskapet kostar 1 500 kr och gäller ett år från utfärdandet. Varje vecka skickar vi ut ett medlems-SMS med kommande måndagsklubbar, aktiviteter och erbjudanden. Du får också vårt nyhetsbrev någon eller ett par gånger i månaden. Dessutom kan du läsa om kommande aktiviteter här på webben i Kalendern  i Butiken eller på vår Facebook-sida.

Kontakta oss

Adress:

Smakateljén Vasastan
Rådmansgatan 72
113 60 Stockholm

Tel:

08-410 952 60

E-Mail:

info@smakateljen.se

Skriv till oss

5 + 4 =